Jobb annons

 

Butikschef till Haralds Cykel & Reparation

Vi söker en engagerad, serviceinriktad och ansvarsfull person. I rollen får du arbeta med omväxlande arbetsuppgifter och har möjlighet att utvecklas som ledare.

Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara att arbeta i butiken i nära samarbete med oss andra, samt:

– Ansvara för butiksdrift och personal.

– Ansvara för att butiken är attraktiv för våra kunder.

– Ansvara för en attraktiv och effektiv marknadsföring, lagerhållning och inköp.

– Ansvara för att butiken når uppsatta försäljningsmål och skapa prognoser för framtida försäljning och inköp.

– Ansvara för ett gott arbetsklimat utifrån coachande och empatiskt ledarskap.

Kvalifikationer

Vi söker en person som är positiv, engagerad och pålitlig. Du är en naturlig ledare, har ett stort engagemang med struktur och inre driv med sinne för affärer. Du har erfarenhet från servicearbete och har ett intresse i sporthandeln och i friskvård. Tycker service och bemötande i kundrelationen är viktigt. B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Meriterande är erfarenhet av personalansvar, butiksdrift och försäljning. Kunskaper inom budgetering och bokföring, samt tidigare erfarenhet från cykelbranschen.

Om oss

Haralds Cykel & Reparation är en cykel- och mopedbutik med verkstad som värderar kvalité framför kvantitet. Butiken säljer cyklar, mopeder och tillbehör. I verkstaden utför vi reparationer och service. Vi månar om våra kunder och kvalitén på vårt arbete. Arbetar med kvalitetsprodukter och kända varumärken, som uppfyller våra krav. Vi finns i Jönköping på Hermansvägen 56 och är idag 5 medarbetare.

1998 tog nuvarande ägare Harald Dinkel över den välkända cykelbutiken sedan 1950-talet, ”Folke Anderssons Cykel & Sport”, och bytte namn till Haralds Cykel & Reparation. Butiken låg tidigare på Liljeholmsområdet, 2008 flyttades butiken till Rosenlundsområdet till större lokaler. Så vi har lång erfarenhet av cykelbranschen och allt med cykel sitter i våra väggar.

Skicka in ditt CV och personligt brev till harald@haraldscykel.se, urval sker löpande. Tillträde snarast. Vid frågor kontakta Harald på 0702-621101.

Välkommen med din ansökan!

facebook

Nu finns vi också på Facebook. Gå in på https://www.facebook.com/Haraldscykel och gilla vår sida så missar du inga av våra erbjudanden och nyheter.